We gaan door als 3Heuvelland

Daar is ie dan: de nieuwe omroep voor de drie Heuvellandgemeenten Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals is een feit! 3Heuvelland is de naam van de nieuwe omroep!

Alle radio- en televisietalenten uit de drie gemeenten nu onder een dak. Met 80 man en vrouw sterk haalt de omroep alles uit de kast om u te voorzien van leuke, verrassende, actuele en informatie gebeurtenissen en mensen uit de eigen omgeving.  En dat doen wij graag voor u maar liever nog met u!

Wij komen bij u in de buurt, vertellen over mensen en gebeurtenissen in uw omgeving. En we brengen informatie en muziek uit uw regio. Reden genoeg dus om eens af te stemmen op onze radiozender en om eens te gaan zitten voor onze televisie-uitzendingen. Ook hier op de website kunt u kijken en luisteren naar onze uitzendingen.

Wees welkom en laats ons weten wat uw ervaringen zijn. Met al uw wensen en opmerkingen kunnen wij steeds weer zoeken naar verbetering! Enthousiast geworden? Wilt u meedoen? Neem contact op met mathieusnijders@3heuvelland.nl