Vanaf dinsdagmiddag 14 april op 3HEUVELLAND
(op de even uren op Ziggo kanaal 46)

Onder voorbehoud zenden wij de volgende programma’s uit:

Corona en het onderwijs
Hans Hupperetz – directeur van scholengemeenschap Sophianum in Gulpen – over de gevolgen van Corona voor de scholen. En welke strategie wordt gevolgd in de toekomst?

Corona en de Nacht van Gulpen
Theo Lahey zit in de organisatie van de Nacht van Gulpen. Hij praat ons bij over de gevolgen van de afgelasting van de Nacht van Gulpen en alle andere wandelmomenten.

Corona en het jeugdjournaal 
Drie enthousiaste kinderen uit Banholt verbouwden de zolder tot televisiestudio en presenteerden van daaruit nieuws uit hun dorp. Aankomend talent voor 3Heuvelland?

Corona waart rond in ons heuvelland 
Wat betekent dit voor de mensen? Nadat we vorige week in Vaals waren, nu reacties vanaf een RD4 Milieupark, een bouwmarkt en het Amerikaplein in Margraten. Ook in Gulpen vroegen we de mensen waar ze tegenaan liepen. 

Corona en concertjes
Reportage uit de serie De Ontmoeting – met dank aan onze collega’s van TV Maastricht – over Roger Deckers, geboren en getogen Vaalsenaar, die in zijn huidige woonplaats Maastricht een paar keer per week zogenaamde Coronaconcertjes verzorgt. 

Mergel in het Heuvelland
Na een druilerig voorjaar is het eindelijk lente. Omdat wij door het Corona virus niet massaal op pad kunnen gaan, neemt cameraman Vincent van den Bergh u mee op een van zijn tochten langs het mergel van het Heuvelland. De beelden zijn met een “cabelcam” geschoten en niet door een DRONE zoals u wellicht denkt!

Muziek uit de regio: Wir sind Spitze! – ‘Mein Lied für Dich’

Om 7, 15, 17 en 19 uur Voorleesuurtje voor de kleintjes: Het slimme paaseierenplan

Elke vrijdag, zaterdag en zondag om 21 uur: De Muzikale Taofel
Een nieuw programma met interviews en optredens van artiesten en bands uit de (verre) regio. 
Deze week met Patrick Pesch

RADIO : Wijzigingen / aanvullingen radioprogramma’s
(ether 107.2 MHz, kabel analoog 87.5 MHz of digitaal kanaal 921)
Vanuit de kerk van Sint Jan de Doper in Mechelen wordt op Eerste Paasdag om 10.30 uur op zowel radio als televisie een heilige mis uitgezonden. De viering, die eerder is opgenomen, wordt voorgegaan door pastoor Rick van den Berg van de parochies Epen, Mechelen en Slenaken. Vanaf de zondag na Pasen worden de vieringen hervat vanuit de Sint Margaritakerk in Margraten met als voorganger pastoor Frits Janssen. Tijdstip is als vanouds 10.30 uur.

KIJKEN WANNEER JE WILT?
Onze website: www.3heuvelland.nl  Via onze website direct toegang tot de radiostream, YouTube (uitzending gemist) en Facebook
YouTube  / 3heuvelland 
Facebook / 3heuvellland     
Instagram / 3heuvelland

 

L