Onder voorbehoud zenden wij de volgende programma’s uit:

In gesprek met Harrie Leunessen
Deze week het eerste deel van het kennismakingsgesprek met de nieuwe burgemeester van Vaals, Harrie Leunessen. Onze verslaggever sprak in dit eerste deel louter over zijn politieke kennismaking. Volgende week volgt deel twee met persoonlijke kennismakingsmomenten.

Oorlogsverhaal:  Zeep
Hanneke Koene leest voor uit het boekje ‘De Engelbewaarders hebben het hier druk gehad’. In het kader van 75 jaar bevrijding interviewden kinderen van nu de kinderen van toen. Deze week de laatste aflevering van deze vierdelige serie.

Bewegen voor ouderen
In samenwerking met de buurtcoach sport en bewegen bij de gemeente Eijsden-Margraten maakten twee studenten van de Fontys Sporthogeschool een tweetal korte filmpjes. Deze zijn speciaal bedoeld om de ouderen onder ons,  in deze tijd van “binnen zitten” , enkele eenvoudige oefeningen te geven. Deze keer met Gilles Taalman. 

Bloemen en planten in het Savelsbos
Een natuurlijke impressie

Uit de serie Ambachten: de molenaar-vlaaibakker
De historische Bisschopsmolen aan het riviertje de Jeker in hartje Maastricht is een begrip. Olav van Aart laat ons zien hoe hij met speltgraan heerlijke Limburgse vlaaien bakt. Herhaling van10 september 2018

Muziek uit de regio: Vleddig – ‘Durch Dich’

Voorleesuurtje voor de kleintjes
Door de coronacrisis zijn er helaas geen nieuwe afleveringen meer beschikbaar. 
We hopen snel de draad weer op te kunnen pakken.

Op vrijdag, zaterdag en zondag om 21 uur:
De Muzikale Taofel
Een programma met interviews en optredens van artiesten en bands uit de (verre) regio. Deze week een interview met Christian Lais

RADIO (ether: 107.2 / Ziggo: kabel 87.5 – kanaal 921 – next 108)

KIJKEN WANNEER JE WILT?
Onze website: www.3heuvelland.nl
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Of anders:
YouTube  / 3heuvelland
Facebook / 3heuvellland
Instagram / 3heuvelland