Onder voorbehoud zenden wij de volgende programma’s uit:

Landbouwmuseum Wijlre
Paul van der Heijden runt samen met zijn vrouw en zoon een landbouwmuseum in Wijlre. Al meer dan 40 jaar verzamelt hij spullen variërend van tractoren tot oud emaille. Ook restaureert hij oude werktuigen. Open dagen op 19, 20 en 21 juni a.s.

In gesprek met Tom Grond
Een jonge globetrotter en vlogger uit het Heuvelland. Hij bezocht, low budget, al veel mooie plekjes over de hele wereld.

Bronk (deel 2)
Rond deze tijd wordt traditioneel in veel dorpen in onze regio Bronk gevierd. In verband met Corona is dat dit jaar helaas niet mogelijk. Om u toch een beetje een bronkgevoel te geven, zenden wij in twee delen beelden uit van de Bronkprocessie 2014 in Eijsden.

Sportinterview met Christian Froyen
Christian is voetballer bij VV Partij. Hij begon echter bij FC Gulpen en is daarna bij veel clubs in Limburg actief geweest.

Muziek uit de regio:
In deze digitale Bronkperiode een groet van de koninklijke harmonie Sainte Cécile uit Eijsden door middel van een film met bronkmuziek en enkele korte gedachten en wensen.

Op vrijdag, zaterdag en zondag om 21 uur: De Muzikale Taofel
Een programma met interviews en optredens van artiesten en bands uit de (verre) regio.
Deze week een interview met Eveline Horsch.

RADIO (ether: 107.2 / Ziggo: kabel 87.5 – kanaal 921 – next 108)

Nieuw op 3Heuvelland Radio:
DJ Kicken neemt je mee terug naar de jaren 90 met muziek uit de Peppermill, Life Palace, Reijmerstok en andere discotheken binnen en buiten onze regio. Waan jezelf weer terug in die tijd en luister elke week op zaterdag tussen 21 en 22 uur naar DJ Kicken’s 90s mix.

KIJKEN WANNEER JE WILT?
Onze website: www.3heuvelland.nl
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.

Of anders:
YouTube  / 3heuvelland
Facebook / 3heuvellland|
Instagram / 3heuvelland