Onder voorbehoud zenden wij de volgende tv-programma’s uit:

Uitgestelde Lintjesregen 2020 Gulpen-Wittem: 
Vrijdag 3 juli vond de officiële uitreiking plaats van de koninklijke onderscheidingen vanwege de Lintjesregen. Die vond eerder dit jaar al plaats op vrijdag 24 april 2020, maar de officiële uitreiking werd toen vanwege het coronavirus en het verbod op samenkomsten uitgesteld.

St. Antoniusgrot in Eckelrade
Onlangs werd in Eckelrade de St. Antoniusgrot gerestaureerd. 3Heuvelland ging op zoek naar een stukje geschiedenis achter de restauratie en sprak daarover met Luciënne Lemmelijn.

Pastoor Henk Zengers met pensioen 
Afgelopen week werd bekend dat Henk Zengers, pastoor van Mheer en Sint Geertruid met onmiddellijke ingang met emeritaat gaat. Gezien zijn leeftijd (85 jaar) niet geheel onverwacht, maar toch werden de kerkbesturen erdoor overvallen. In 2019 had TV Maas en Mergelland een gesprek met hem. U ziet een herhaling.

De hoefsmid 
Een korte film over hoe een regionale hoefsmid een paard van nieuwe ijzers voorziet.

Muziek uit de regio: 
‘t Sjoenste Broenkblumke van Oesj’ mit de Roej aon ’t Hoes.
Beleef het bijzondere Bronkgevoel met de processiemars ‘Saint Marcel’ in Oost-Maarland, uitgevoerd door de Koninklijke Harmonie Sainte Cécile uit Eijsden.

Op vrijdag, zaterdag en zondag om 21 uur: De Muzikale Taofel 
Een programma met interviews en optredens van artiesten en bands uit de (verre) regio.Dit keer een interview met Jo Smeets

KIJKEN WANNEER JE WILT? 
Onze website: www.3heuvelland.nl
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.

Of anders: 
YouTube  / 3heuvelland 
Facebook / 3heuvellland     
Instagram / 3heuvelland