Onder voorbehoud zenden wij de volgende tv-programma’s uit:

Culturele evenementen in de regio: 
Tijdens de Coronacrisis kwam het culturele leven ook in onze regio zo goed als stil te liggen. Bijeenkomsten voor een publiek waren verboden, musea en concertzalen moesten sluiten, muziekgezelschappen konden niet meer repeteren. Nu zijn de regels versoepeld. Wij zijn nieuwsgierig naar de plannen op cultureel gebied in de regio.

Fotografe en schrijfster Annemiek Mommers:
Annemiek Mommers maakte een fotoboek over buurtschap De Piepert in Eys, waar zij heeft gewoond in haar jeugd.

Duivensport moderner dan je denkt: 
Is de duivensport oubollig, of hebben de moderne technologieën ook in de duivensport hun intree gedaan? Een sport voor ouderen of toch ook voor jongeren? Wij spraken daarover met Paul en Gilbert Heijnen. Een herhaling uit maart 2019.

Muziek uit de regio:
Op vrijdag, zaterdag en zondag om 21 uur zenden we al een aantal maanden het programma De Muzikale Taofel uit. Daarin praten Mario Biesmans en John Dupont met artiesten en bands uit de (verre) regio. Natuurlijk laten die ook horen wat ze in huis hebben. We willen de kijkers van ons weekprogramma graag kennis laten maken met dit programma. Vandaar een herhaling van enkele weken geleden, waarin beiden Tessa Schmeets interviewden.

De Muzikale Taofel: vrijdag, zaterdag en zondag om 21 uur:
Een programma met interviews en optredens van artiesten en bands uit de (verre) regio.
Dit keer een interview met Bernhard Brink.

Extra uitzending: maandag 20 en dinsdag 21 juli om 21 uur: 
Op radio 3Heuvelland presenteert DJ Kicken sinds enkele weken op zaterdag van 20 tot 21 uur zijn programma DJ Kicken’s 90’s Mix. Een uitgelezen kans om hem ook op televisie aan het werk te zien is deze één uur durende mix, opgenomen in zuidelijke zonnige oorden, met als titel DJ Kicken’s Zomermix.

KIJKEN WANNEER JE WILT?
Onze website: www.3heuvelland.nl
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.

Of anders:
YouTube  / 3heuvelland 
Facebook / 3heuvellland  
Instagram / 3heuvelland