Onder voorbehoud zenden wij de volgende tv-programma’s uit:

Calciet in de ENCI-groeve: 
In deze groeve, naast de fabriek die jarenlang een fenomeen was in Maastricht en verre omstreken, komt het mineraal calciet (ook wel kalkspaat genoemd) uit de wand. Dat staat garant voor een ongekende kleurenpracht. Een sfeerimpressie.

Het Sportinterview
Deze week met Jean Beijers, geboren en getogen in Eijsden. Hij voetbalde in Eijsden en Heer. Daarna was hij trainer in Eijsden, Heer en Meerssen.

‘Helden’ van het Sophianum
Het cabaret op scholengemeenschap Sophianum in Gulpen kent een lange traditie. Want al in 1975 werd in kasteel Bloemendal in Vaals voor het eerst een voorstelling gegeven. Het productieteam gebruikt een model waarbij leerlingen met ideeën komen en sketches schrijven. Men probeert zoveel mogelijk leerlingen een kans te geven om mee te doen aan dit onvergetelijke spektakel. Na de audities volgt een lange periode van repeteren. De opname die wordt getoond dateert van 2015.

Muziek uit de regio: Stan Peters – ‘Laot os allemaol’

De Muzikale Taofel: vrijdag, zaterdag en zondag om 21 uur
Een programma met interviews en optredens van artiesten en bands uit de (verre) regio.
Dit keer een interview met Henrico Aquilini.

RADIO VANAF  1 AUGUSTUS
Op 1 augustus verandert een deel van de programmering van de radio. Een aantal extra programma’s dat werd gemaakt omdat bestaande programma’s vanwege de coronacrisis uitvielen gaat weer verdwijnen. De ‘oude’ programma’s komen weer terug, hoewel sommigen niet meer op de ‘oude’ tijden. Teveel om hier op te sommen. Raadpleeg daarom onze website of kijk op de kabelkrant.

KIJKEN WANNEER JE WILT?
Onze website: www.3heuvelland.nl
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.

Of anders:
YouTube  / 3heuvelland
Facebook / 3heuvellland
Instagram / 3heuvelland