Onder voorbehoud zenden wij de volgende tv-programma’s uit:

Op de camping in Nederland vanwege Corona?
Een vragenrondje over camping De Bosrand in St-Geertruid. Gaan de gasten die hier, aan de rand van Nederland, zijn neergestreken in niet-coronatijden de grens over naar het zuiden?

Uit het omroeparchief 
Zeepkistenrace voor jongeren en een fietsenparcours voor de allerkleinsten in Gronsveld,herhaling uit augustus 2016.

Zonsondergang
Korte film van een mooie zonsondergang bij de St. Pietersberg.

Muziek uit de regio: Andy & Roy – ‘1001 en ein nach’ 

De Muzikale Taofel: vrijdag, zaterdag en zondag om 21 uur
Een programma met interviews en optredens van artiesten en bands uit de (verre) regio. Dit keer een interview met de groep Biejein Ongerein 

Extra uitzending op maandag 3 en dinsdag 4 augustus om 21 uur:
B
ewakers van Bemelen
De bejaarde broers Pierre en Willie Pittie leven samen in hun ouderlijk huis in Bemelen en zijn lid van vrijwel elke plaatselijke club. Langzaam zien ze hun kleine dorp veranderen onder de invloed van forenzen en de opkomende toeristenindustrie. Een portret van een kleine Limburgse gemeenschap tegen de achtergrond van grote, maatschappelijke veranderingen.
De film duurt 75 minuten, daarom vervalt het weekprogramma van 22 uur. 

RADIO
Op 1 augustus verandert de programmering van de radio. Een aantal extra programma’s dat werd gemaakt omdat bestaande programma’s vanwege de coronacrisis uitvielen gaat verdwijnen. De ‘oude’ programma’s keren terug, hoewel sommigen niet meer op de ‘oude’ tijden. Kijk op onze website of op de kabelkrant.

Een aantal luisteraars meldt dat het sinds een aantal weken niet meer mogelijk is om 3Heuvelland via de Ziggo-kabel is te ontvangen op FM 87,5. Dit is door ons doorgegeven aan Ziggo, maar men vindt aldaar de klachten te weinig concreet en raadt individuele luisteraars aan zelf contact op te laten nemen met Ziggo.

KIJKEN WANNEER JE WILT?
Onze website: www.3heuvelland.nl
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.

Of anders:
YouTube  / 3heuvelland
Facebook / 3heuvellland
Instagram / 3heuvelland