Onder voorbehoud zenden wij de volgende tv-programma’s uit:

15 Augustus: feest in Luik. 
De belangrijkste feestdag voor de inwoners van Luik is ongetwijfeld 15 augustus met de processie van de Zwarte Maagd van Outremeuse, gevolgd door een mis en preek. Dit jaar zijn de festiviteiten helaas afgelast, maar we kunnen u een impressie laten zien van opnames die we eerder bij onze zuiderburen maakten.

CV De Boemelaire Wahlwiller: geen seizoen ‘20-21
De carnavalsvereniging heeft alle activiteiten voor het seizoen 2020-2021 afgelast. De club roept geen Prins uit en doet niet mee aan andere carnavalsactiviteiten.
Deze maatregel staat helaas niet op zichzelf: meer carnavalsclubs zien zich vanwege corona gedwongen soortgelijke maatregelen te treffen.

Limburg, naast wijn ook al whisky?
Op bezoek bij Thijs Has op Chateau St. Gerlach. Met een knipoog naar Schotland stookt hij ‘wiskie’. Een reportage van TV Valkenburg.

Muziek uit de regio: Harmonie St Gertrudis, Wijlre – ‘Concerto a casa’.
Uitvoering ter gelegenheid van het 125 jarig bestaan. 

De Muzikale Taofel: vrijdag, zaterdag en zondag om 21 uur
Een programma met interviews en optredens van artiesten en bands uit de (verre) regio. Dit keer een interview met Piet Knarren.

RADIO
Een aantal luisteraars meldt ons dat het sinds een aantal weken niet meer mogelijk is om 3Heuvelland via de Ziggo-kabel is te ontvangen op FM 87,5. Dit is door ons doorgegeven aan Ziggo, maar men vindt daar de klachten te weinig concreet en raadt individuele luisteraars aan zelf contact op te nemen met Ziggo.

KIJKEN WANNEER JE WILT?
Onze website: www.3heuvelland.nl
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.

Of anders:
YouTube  / 3heuvelland
Facebook / 3heuvellland     
Instagram / 3heuvelland