Onder voorbehoud zenden wij de volgende tv-programma’s uit:

Overname eetcafé in coronatijd:
Je neemt afgelopen voorjaar een eetcafé over en zit meteen midden in de corona-beperkingen. Wat doet dat met je en lukt het om je hoofd boven water te houden?

Uit het omroeparchief
De gemeente Gulpen-Wittem organiseerde in 2008 een bijeenkomst waarin de visie van de gemeente werd toegelicht in de periode tot 2020. Aan onze kijkers de taak te ontdekken wat daarvan is uitgekomen.

Uit de serie Ambachten: vioolbouwen
Martin Rijsemus studeerde viool aan het Conservatorium Maastricht. Daarna volgde hij in het Zuid-Duitse Mittenwald zijn opleiding tot vioolbouwer. Een unieke combinatie. Het atelier Vioolbouwers Maastricht ligt in het hartje van de stad. Daar werkt hij samen met zijn zoon Niels.

Muziek uit de regio
Johnster – ‘Zomerzon’ (onlangs Plateauplaat op Radio 3H).

De Muzikale Taofel: vrijdag, zaterdag en zondag om 21 uur
Ons wekelijks programma met interviews en optredens van artiesten en bands uit de regio. Dit keer een interview met Thijs Olijve.

Extra tv-uitzendingen

Maandag 17 en dinsdag 18 augustus om 21 uur:
In juni werden de bekende MP feesten georganiseerd in Geleen. Vanwege corona zijn deze niet doorgegaan en vond alleen een livestream plaats. Onze huis-dj Henri Kicken (op radio 3Heuvelland zaterdag van 21-22 uur) was een van de festival-deelnemers. Enjoy!

Binnenkort
De Limburgse speelfilm ‘De Valkevallei’ gemaakt bij toneelgroep De Bron uit Noorbeek. Een humoristisch roversverhaal uit 1765 waarin de jonge Mozart bij Noorbeek strandt tijdens een concertreis.

KIJKEN WANNEER JE WILT?
Onze website: www.3heuvelland.nl
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.

Of anders:
YouTube  / 3heuvelland
Facebook / 3heuvellland   
Instagram / 3heuvelland