Onder voorbehoud in ons weekprogramma: 

Eerste communie Mechelen:  
Voor 11 kinderen was het zaterdag 19 september ‘de grote dag’. Zij deden hun eerste communie. Wegens corona verplaatst van mei naar september en nu van de kerk naar het openluchttheater.

Oprichting PRO:  
In Eijsden-Margraten is een nieuwe politieke partij opgericht: PRO. Ben Dolmans, voorzitter van het voorlopig bestuur van PRO, licht een en ander toe.

Hallo Heuvelland:  
Recent werd in de Kloosterbibliotheek in Wittem ‘Hallo Heuvelland’ gelanceerd. Een digitaal platform voor en door de inwoners van Gulpen-Wittem.

Dier en mens:  
Emile Duijsens, boerenzoon en in het dagelijks leven BOA, heeft een boekje geschreven ‘Dier en Mens. Jouw invloed is groter dan je denkt’. We praatten met hem.

Muzikaal avontuur samenklank: 
In Eijsden-Margraten wordt een projectorkest gevormd van individuele muzikanten en muziekverenigingen. De organisatie is in handen van de buurtcoaches.

Wijndomein Holset:  
Tijdens de Nationale Open Dagen van Wijngaarden in Nederland bezochten we Wijndomein Holset. Directeur Kirsten Abels en vinoloog Vincent Dortu vertellen over wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een wijndomein.

Lemiers leeft (deel 2):  
Het kerkdorp Lemiers van de gemeente Vaals heeft een actiegroep opgericht om Lemiers leefbaar te houden. Wat zijn de plannen?

Muziek uit de regio: Oet ’t Niks – ‘Basta-basta-finito’

De Muzikale Taofel: vrijdag, zaterdag en zondag om 21 uur
Ons wekelijks programma met interviews en optredens van artiesten en bands uit de regio.
Een interview met de Batseklatsers

KIJKEN WANNEER JE WILT?  
Onze website: www.3heuvelland.nl
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.

Of anders:
YouTube  / 3heuvelland 
Facebook / 3heuvellland     
Instagram / 3heuvelland