Onder voorbehoud in ons weekprogramma: 

Hubertusweek in Gulpen-Wittem:  
Een Hubertusfeest met de traditionele markt in Gulpen zit er dit jaar natuurlijk niet in. Dus werd naar een alternatieve invulling gezocht en die werd gevonden: een Hubertusweek.

Fietsmaatjes Eijsden-Margraten: 
Onlangs is de Stichting Fietsmaatjes Eijsden-Margraten opgericht. Maurice Eyck, algemeen coördinator, maakt ons wegwijs in dit project.

De Einstein Telescoop (deel 1):  
In Zuid-Limburg, en met name Terziet, is heel geschikt om de Einstein Telescoop (ET) te gaan herbergen. Hiermee kunnen zwaartekrachtgolven vanuit de ruimte opgevangen en onderzocht worden. Hoe verlopen de voorbereidingen om de telescoop naar deze regio te halen.
Deel 2 ziet u volgende week.

Kijken in de keuken – vlog (deel 2):  
Een van onze medewerkers is een enthousiaste vlogger. Zij was op een zondagmiddag aanwezig bij de uitzending van Heuvelland Sport.

Hopper Café:  
Boekhandel Dominicanen in Maastricht heeft in samenwerking met de cursisten van de Pentagoon Academie in Tongeren (België) een bijzondere expo georganiseerd.  Dertien fotografen, waaronder enkele Eijsdenaren,  gingen met het thema ‘Hopper’ aan de slag. De filosofie van Hoppers schilderijen  (o.a. eenzaamheid) is actueler dan ooit. Te bezoeken tot 28 november.

Hubertusmarkt Gulpen 1953:  
Goud van oud in zwart-wit en bijna 50 jaar oud.

Muziek uit de regio:  Frans Theunisz – ‘Waanzinnig Verleef’

De Muzikale Taofel: vrijdag, zaterdag en zondag om 21 uur:  
Ons wekelijks programma met interviews en optredens van artiesten en bands uit de regio. 
Deze week de Zillertaler Haderlumpen.

EXTRA TV-UITZENDING : ‘Quato’  
Korte film uit 2003, waarvan het verhaal in de toekomst speelt in een wereld waar door natuurrampen de cultuur verloren is gegaan. Brigitte Heitzer (Evita) is een van de acteurs en speelt een glansrol samen met tal van spelers van toneelgroep De Bron uit Noorbeek.  
Uitzending op dinsdag 10 en woensdag 11 november om 21 uur.

RADIO 
Omdat er op dit moment vrijwel geen sportaanbod meer in onze regio is vervalt voorlopig de zondagmiddaguitzending van Heuvelland Sport.

KIJKEN WANNEER JE WILT? 
Onze website: www.3heuvelland.nl
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.

Of anders: 
YouTube  / 3heuvelland  
Facebook / 3heuvellland
Instagram / 3heuvelland