Onder voorbehoud in ons weekprogramma:

Kroon op het jaar (deel 2): 
Samen met de omroepen van Maastricht, Meerssen en Valkenburg is een vierdelige serie samengesteld die de vier omroepen in december uitzenden. Omdat we dit jaar helaas gedwongen worden om de feestdagen anders in te vullen dan gebruikelijk is ervoor gekozen om  geen echte ‘feestdagen-uitzendingen’ te maken. Iedere week komen mensen aan het woord die op een of andere manier met corona te maken hebben. Hoe ervaren ze dat en hoe creatief gaan ze er mee om.

Uit het omroeparchief:  
Een optreden van de bekende jazz-trompettist Ack van Rooyen in het concert ‘We will meet again’, tesamen met harmonie Concordia uit Margaten onder leiding van Jos Dobbelstein. Een opname van 8 november 2014.  

Muziek uit de regio (tevens Plateauplaat bij radio 3Heuvelland):  
Cedar Spring – ‘Straight Shot through my Heart’

De Muzikale Taofel: 
Ons wekelijks programma met interviews en optredens van artiesten en bands uit de regio. 
Deze week vrijdag, zaterdag en zondag om 21 uur een aantal sfeervolle kerstclips.

RADIO  
Jubileum 22 jaar en afscheid ‘Limbo Express’ live op vrijdag 18 december van 20 – 23 uur. 
Erwin en Huub (van Limbo Express) hebben voor dit programma mensen uitgenodigd waar ze de afgelopen 22 jaar nauw mee hebben samengewerkt en waaruit mooie vriendschapsbanden zijn ontstaan. De televisie maakt opnames die rond de carnaval worden uitgezonden.

Goed nieuws voor onze radioluisteraars in Eijsden en Gronsveld die ons via de ether ontvangen. De zender voor het Maasdal is ”on air” en te ontvangen op FM 105.8. De moeizame FM-ontvangst in dit gebied is hiermee definitief voorbij.

KIJKEN WANNEER JE WILT?  
Onze website: www.3heuvelland.nl  
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.

Of anders: 
YouTube  / 3heuvelland  
Facebook / 3heuvellland  
Instagram / 3heuvelland