Onder voorbehoud in ons TV-weekprogramma:

IJspret:   
Een koude winterdag in de Eijsder Beemden.

Winter aan de Geul 

De gevolgen van een hoge waterstand:  
Hoogwater van de Maas is altijd spectaculair om te zien. Maar wanneer het water zich weer langzaam terugtrekt blijft een even spectaculaire hoeveelheid rommel op de oevers achter. Vooral alle plastic vormt een groot probleem voor mens en dier.

De Limburger 175 Jaar:  
Dagblad De Limburger bestaat dit jaar 175 jaar. Om deze mijlpaal te markeren is door de krant een videodocumentaire gemaakt over de geschiedenis. Met mooie oude beelden, historische krantenpagina’s, boeiende verhalen en leuke anekdotes. Want de geschiedenis van De Limburger is immers ook de geschiedenis van Limburg.

Muziek uit de regio:  
Marleen Mols – ‘Kiek Neet Miej Achter Dich’

EXTRA TV-UITZENDINGEN: 
Een televisiebewerking van een radioprogramma dat live werd uitgezonden op 18 december 2020. De uitzending stond in het teken van het 22-jarig bestaan en het naderend afscheid van het duo Limbo Express. Deel 1 dinsdag 16 februari om 21 uur, deel 2 woensdag 17 februari om 21 uur.

KIJKEN WANNEER JE WILT?  
Onze website: www.3heuvelland.nl  
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.

Of anders:  
YouTube  / 3heuvelland  
Facebook / 3heuvelland   
Instagram / 3heuvelland