Onder voorbehoud in ons TV-weekprogramma:

In gesprek met Hennie Knops:  
Hennie verloor zijn stem als gevolg van strottenhoofdkanker. Toch gaat hij nu weer een radioprogramma presenteren voor 3Heuvelland. Dat is een grote stap voor hem. Hoe dat in zijn werk gaat laat hij ons zien (en horen) tijdens dit gesprek.

Blackbelly schapen (herhaling):  
Leon Hofman vertelt over zijn uitzonderlijke hobby: het fokken van een uniek schapenras. Blackbelly schapen komen oorspronkelijk uit Barbados. In Nederland zijn ze maar op drie plekken te vinden.

Muziek uit de regio:  Sam Smits & Stan Peters – ‘Sjtappe Gaon’

OPROEP HALFVASTEN: 
Traditioneel besteedt 3Heuvelland televisie aandacht aan Halfvasten. Maar dit jaar willen we het iets anders gaan doen. We vragen aan verenigingen en individuele kijkers hun carnavalsbelevenissen op tv met iedereen te delen. Hebt u iets carnavalesks? Stuur uw filmpje naar info@3heuvelland.nl
Voorwaarden: landscape (liggend) gefilmd, liefst in HD en maximaal 3 minuten. 

RADIO: 
Op 1 maart wijzigt de radioprogrammering. 
Bluesbroewerie is een nieuw programma van Hennie Knops (zie hierboven). Het wordt vanaf deze week elke donderdag van 18-19 uur uitgezonden.

Ook 3Actueel is nieuw. Dit door Patrick Krekels live in de studio gepresenteerde programma met nieuws uit de eigen regio kunt u beluisteren elke maandag tussen de middag van 12 tot 13 uur.  
De weekprogrammering van de radio kunt u vinden op onze website.

KIJKEN WANNEER JE WILT?  
Onze website: www.3heuvelland.nl  
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.

Of anders:  
YouTube  / 3heuvelland  
Facebook / 3heuvelland    
Instagram / 3heuvelland