Onder voorbehoud in ons TV-weekprogramma:

Waterschade in De Kopermolen:  
In de oude Lutherse Kerk, het culturele centrum van Vaals, is op diverse plekken waterschade ontstaan.

Tweede Kamerverkiezingen 2021:  
In ons uitzendgebied wonen twee kandidaten die op de lijst staan van de Tweede Kamerverkiezingen. Marieke Nass voor het CDA en Francis van der Mooren voor de ChristenUnie. Wij zochten beiden op en vroegen hen iets over hun motivatie en achtergrond te vertellen.

Het sportinterview met Christian Froijen (herhaling):  
Christian is voetballer bij VV Partij. Hij begon bij FC Gulpen en is daarna bij veel clubs in Limburg actief geweest.

Muziek uit de regio:  Katja Henz – ‘Keizerin Lente’

EXTRA UITZENDING HALFVASTEN:  
Ter gelegenheid van halfvasten zenden we de Kling Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale uit. Van dit evenement, dat normaliter door L1 op carnavalsdinsdag wordt geregistreerd en uitgezonden vanaf de Markt in Gulpen, werd dit jaar vanwege de coronamaatregelen alleen een internet-versie (zonder publiek) uitgezonden.  
Aan het programma werken onder andere mee Andy & Roy, Beppie Kraft, Spik & Span, Katja Henz, Niels & Kay, Frans Croonenberg en (na 22 jaar voor het laatst) het duo Limbo Express. Naast de live-optredens vanuit het Gulpener Brouwlokaal waren er ook optredens op locatie, zoals in de huiskamer van gemeenteprins Bert in Eys, het Dr. Ackenshuis in Gulpen en bij jeugdcarnavalsvereniging De Durchduujerkes in Reijmerstok.
De Kling Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale wordt zaterdag 13 maart van 19 tot 22 uur uitgezonden.

KIJKEN WANNEER JE WILT?  
Onze website: www.3heuvelland.nl  
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.

Of anders:  
YouTube  / 3heuvelland  
Facebook / 3heuvelland   
Instagram / 3heuvelland