Onder voorbehoud in ons TV-weekprogramma, dat voor een deel in het teken staat van Halfvasten.

De wandelende clown:  
Veel mensen hebben ‘m de afgelopen carnaval wel ergens in het Heuvelland gezien: de wandelende clown. Sandra Gerards uit Euverem combineerde op deze manier twee van haar passies, namelijk wandelen en carnaval.

D’r Einzelganger:  
Zoals iedereen weet, was carnaval 2021 heel anders dan we gewend waren. Geen evenementen, geen optochten. En dus werd het feest op individuele wijze ingevuld, zoals door ‘einzelgänger’ Henk Kroese in Eys.

Uit het omroeparchief:  
We laten wat carnavalsbeelden zien uit 2017 vanuit Mechelen, namelijk de Einzelgängeroptocht en de Bonte Stoet van CV De Breuzelère.

Wegwerkzaamheden van Eijsden naar St. Geertruid:  
Inwoners van Eijsden die naar St. Geertruid willen rijden worden al maanden geconfronteerd met fikse omleidingen. Want de weg naar en langs het Savelsbos wordt gereconstrueerd en er komt een vrij liggend fietspad. Een impressie van de wegwerkzaamheden, gevolgd door mooie beelden van St. Geertruid.

Muziek uit de regio: Wild Vleisj – ‘Hiej is ’t te doon’

KIJKEN WANNEER JE WILT?  
Onze website: www.3heuvelland.nl  
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.

Of anders: 
YouTube  / 3heuvelland  
Facebook / 3heuvelland  
Instagram / 3heuvelland