Onder voorbehoud in ons TV-weekprogramma:

Met zijn allen op pad, kan dat?  
De lente lonkt en in deze Coronatijd waarin veel gesloten is en we toch het huis uit willen, gaan we massaal naar buiten, de natuur in. Of dat zo’n goed plan is, en waar we dan op moeten letten, vertelt Patrick Kloet van Limburgs Landschap.

Het sportinterview:  
Deze keer met Jeremy van Wissen uit Margraten. Een jonge trainer die begon bij RKVVM en via wat omzwervingen nu de nieuwe trainer van FC Gulpen wordt.

Daslook in het Savelsbos:  
Het Savelsbos, dat ligt op de oostelijke Maasdalhelling, is een van de mooiste bossen van Nederland. Het is onder meer bekend om de spectaculaire, massale bloei van daslook, een naar uien ruikende, beschermde plant. In het voorjaar staat deze in bloei en is het bos één geurend, wit tapijt. Een herhaling.

Dy-andere vrouw:  
Dyanne Sleijpen maakt een serie over inspirerende en creatieve Limburgse vrouwen. Vandaag praat ze met Eveline van Vliet, grafisch ontwerpster.

Muziek uit de regio:  PUUR! – 1000 kleure.

De Muzikale Taofel zaterdag en zondag om 21 uur:  
Ons programma met interviews en optredens van artiesten en bands uit de regio. Een interview met het duo Limbo Express.

Weekprogramma week 14:  
In verband met 2de Paasdag start het weekprogramma van week 14 niet op maandag-, maar op dinsdagmiddag 5 april om 12 uur.

EXTRA TV – UITZENDINGEN 

Vrijdag 2 april om 21 uur: de Messiah, een oratorium van Georg Friedrich Händel, gecomponeerd in 1741 en voor het eerst uitgevoerd in 1742 in Dublin. Het werk wordt rond de Kerst, maar ook wel in de paastijd uitgevoerd. U ziet Limburgse solozangers met een groot Limburgs gelegenheidskoor, samen met het Arka symfonie orkest. Een opname uit mei 2018.  
Let op: het programma van 22 uur vervalt hierdoor.

Paaszondag 4 april om 10.30 uur: Paasdienst vanuit de St. Pauluskerk, Vaals.

Paasmaandag 5 april om 13.00 uur: Paas-jubileummis van koster Hub Conjarts vanuit de St. Margaritakerk, Margraten (opgenomen Paaszondag)

EXTRA RADIO – UITZENDING  
Paasmaandag 5 april om 10.30 uur: Paasdienst vanuit de St. Pauluskerk, Vaals (eerder uitgezonden via televisie 3Heuvelland op Paaszondag).

KIJKEN WANNEER JE WILT?  
Onze website: www.3heuvelland.nl  
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.

Of anders:  
YouTube  / 3heuvelland  
Facebook / 3heuvelland     
Instagram / 3heuvelland