Onder voorbehoud in ons TV-weekprogramma:

Centrum Vaals:  
Het voormalige tankstation midden in Vaals maakt plaats voor 34 appartementen.

Vrijwilligerswerk:  
In de reeks interviews met vrijwilligers deze week een interview met Lia Engelen, vrijwilliger in de boekhandel van Klooster Wittem.

Het Sportinterview:  
Richard Bessems, geboren en getogen in Mechelen, is daar begonnen als voetballer. Via omzwervingen in Sittard en China is hij nu weer terug als trainer in zijn geboorteplaats.

In gesprek met pastoor Paul Tervoort (deel 2):  
Vervolg van het gesprek met Pastoor Tervoort die diverse parochies in het Heuvelland onder zijn hoede heeft. Een openhartig interview over zijn roeping, zijn pastorale voorgeschiedenis, werken tijdens corona, zijn grote voorliefde en nog veel meer. Beide delen van het interview staat als één blok op onze YouTube-pagina.

Muziek uit de regio:  
Paul Weelen –  ‘Leef breuzelsjaos’

RADIO EXTRA  
Op zondag 18 april 2021 is er een extra lange uitzending van Heuvelland Sport. Want van 14.00 uur tot 18.00 uur houden wij onze luisteraars van start tot finish op de hoogte van de 55ste editie van de Amstel Gold Race. De Race speelt zich grotendeels af op een circuit van 16,9 km, dat 12 keer gereden moet worden. Hoogtepunten zijn de Geulhemmerberg , de Bemelerberg en de Cauberg. In de finishronde van 15,8 km is de Cauberg niet meer opgenomen. 

KIJK OF LUISTER …   
Op onze website: www.3heuvelland.nl   
YouTube  / 3heuvelland   
Facebook / 3heuvelland       
Instagram / 3heuvelland  
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.

Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-kabel