Onder voorbehoud zenden wij de volgende programma’s uit:

Dankwoord Gouverneur Remkes:
Gouverneur Johan Remkes heeft in een open brief en in een filmpje zijn grote dank uitgesproken aan iedereen die de afgelopen week hulp heeft geboden bij de overstromingen in Limburg. Ook zegt de gouverneur onder de indruk te zijn van de veerkracht van de gedupeerden.

Wateroverlast:
Een impressie vanuit de lucht van de watersnood in Mechelen.

De Einstein Telescoop naar Limburg?
Zuid-Limburg, en met name Terziet, is heel geschikt om de Einstein Telescoop (ET) te gaan herbergen. Hiermee kunnen zwaartekrachtgolven vanuit de ruimte opgevangen en onderzocht worden. Hoe belangrijk is dit project voor de regio en ook  hoe verlopen de voorbereidingen om de telescoop naar Zuid-Limburg  te halen? Een herhaling van deel 1 uit november 2020.

De Muzikale Taofel extra:
Misschien kent u dit programma nog niet. We zenden het iedere week uit op de vrijdag- en zaterdagavond om 21 uur. Meestal is er een regionale artiest in te gast, soms is het programma gevuld met diverse clips. Mocht u het programma nog niet kennen, deze week een aflevering in het weekprogramma.

Muziek uit de regio:
Mark Gruijthuijsen – ‘De Playa’

TV EXTRA:
Zaterdag 27 juli om 23.00 uur : DJ Riley.

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube  / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-kabel