Onder voorbehoud zenden wij de volgende programma’s uit:

Laatste week groep 8-ers:
Van 19 tot en met 23 juli was de laatste schoolweek voor de basisscholen in onze regio. We hebben die week meegelopen met groep 8 van de basisschool De Cramignon in Eijsden. Juf Serena vertelt kort over de organisatie en schoolverlaters Lina, Morhaf en Elvi blikken vooruit op de activiteiten en vertellen wat voor gevoel zij hebben bij die laatste schoolweek.

Jos Hayen “Motard” bij wielerwedstrijden:
Hij is  woonachtig in Gronsveld. Begonnen in Eijsden bij de Hel van het Mergelland en nu internationaal aanwezig bij alle belangrijke professionele wielerkoersen. Dit jaar gaf hij acte de présence in de Tour de France.

De Einstein Telescoop naar Limburg?
Zuid-Limburg, en met name Terziet, is heel geschikt om de Einstein Telescoop (ET) te gaan herbergen. Hiermee kunnen zwaartekrachtgolven vanuit de ruimte opgevangen en onderzocht worden. Hoe belangrijk is dit project voor de regio en ook  hoe verlopen de voorberei-dingen om de telescoop naar Zuid-Limburg  te halen? Een herhaling van deel 2 uit november 2020.

Muziek uit de regio:
Ziesjoem! – ‘Allemaol egaal”

TV EXTRA:
Vrijdag en zaterdag om 21 uur : De Muzikale Taofel met diverse clips.

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube  / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-kabel