Onder voorbehoud zenden wij de volgende programma’s uit:

Onthulling herdenkingsplaquette Eys:
Dit als herinnering aan een geheime Amerikaanse radarpost die aan de Eyserbosweg in 1944 werd geïnstalleerd. Van hieruit werden Duitse vliegbewegingen en de slag in de Ardennen gevolgd.

Vakwerkhuis verhuisde van Eijsden naar Banholt:
Dit vakwerkhuis werd 400 jaar geleden gebouwd aan de Stiegel in Eijsden en is in de zeventiger jaren verplaatst naar de Bergstraat in Banholt. Een interview met de huidige eigenaren.

Vrijwilligers:
In de opmaat naar een nieuwe serie ‘Vrijwilligers’ herhalen wij de komende twee weken eerder uitgezonden items in die reeks. Deze week met Hub Reumers, heemkundevereniging Grueles in Gronsveld.

Muziek uit de regio:
Cedar Spring – ‘Morphine’

TV EXTRA:

Vrijdag en zaterdag vanaf 21 uur :
·        De Muzikale Taofel met diverse clips
·        Good Veurein, een nieuw programma op tv 3Heuvelland
De doelstelling van Good Veurein is het maken van korte tv-programma’s die de 50-plusser nieuwe, verrassende perspectieven bieden en prikkelt tot nadenken over de eigen, actieve rol in de samenleving. Men maakt daartoe elk jaar 8 programma’s over uiteenlopende onderwerpen. 3Heuvelland gaat deze uitzenden op elke laatste vrijdag van de maand (herhaling op zaterdag) tussen 21 en 22 uur. Het eerste programma op 24 september gaat over tuinieren.
Zaterdag van 23-24 uur : de maandelijkse mix van DJ Riley

RADIO:
Onlangs is het zondagmiddagprogramma Heuvelland Sport weer gestart met het verslaan van een nieuw sportseizoen, hopelijk zonder al te veel corona-beperkingen. In de uitzendingen veel regionaal (live) nieuws en verslagen van langs de velden. Luister tussen 13 en 17 uur.

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube  / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-kabel.