Onder voorbehoud zenden wij de volgende programma’s uit:

Rapport ‘Onderzoek naar onregelmatigheden’ gepresenteerd:
Burgemeester Sjraar Cox van Eijsden-Margraten geeft een toelichting op het rapport. Hoewel er geen bestuurlijke onregelmatigheden zijn geconstateerd moet er wel werk gemaakt worden van het herstel van het onderlinge vertrouwen tussen burgers en gemeentebestuur.

Heropening Pelgrimsoord Klooster Wittem:
Op 15 oktober werd het pelgrimsoord van Wittem heropend. Meer dan een half jaar is gewerkt om het nieuwe bedevaartsoord klaar te stomen.  Dit is nu gecentreerd in de Gerarduskapel. Het kloostergebouw krijgt een andere functie.

Vrijwilligerswerk:
In de serie over vrijwilligerswerk een interview met Hub en Marianne Bonten, het echtpaar is vrijwilliger bij IVN Limburg.

In de Kunst:
Voor het evenement Plateaukunst zette kunstenaar-fotograaf Bram Tackenberg 22 gezinnen uit de buurtschappen Wolfshuis en Gasthuis op een bijzondere wijze op de foto.

Muziek uit de regio:
Mella – ‘Door de Nach’

TV EXTRA….
Vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober om 20 uur:

Uitzending van de uitvoering van het Requiem van Rutter, dat onlangs werd opgenomen in de Sint Petruskerk te Gulpen. Het Bach Comité Gulpen organiseerde dit herdenkingsconcert vanwege het verlies van naasten en het daardoor ontstane verdriet, veroorzaakt door de coronapandemie. Uitvoerenden zijn Het Kempisch Kamerkoor en Mannenzangvereniging St. Caecilia uit Gulpen.

Zaterdag 30 oktober van 23-24 uur:
de maandelijkse mix van DJ Riley.

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube  / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-kabel.