Onder voorbehoud zenden wij de volgende programma’s uit:

The making of ‘Typisch Eijsden’:
BNNVARA is druk bezig met de opnamen voor een nieuwe reeks in de serie “Typisch ….’. Deze keer staat het dagelijks leven in Eijsden centraal. Wij mochten een paar opnamen volgen.

Volle Gaas organiseert Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes:
Omdat ze 2 jaar geleden Limburgs kampioen werden, mag Volle Gaas uit Eckelrade dit jaar en dit weekend het kampioenschap organiseren. En nu maar duimen dat het mag doorgaan. Het item wordt dus onder voorbehoud in deze publicatie gepland.

Vrijwilligerswerk:
In de serie over vrijwilligerswerk een interview met Jan Zinken.
Jan is al zijn hele leven vrijwilliger in Nijswiller. Hij heeft onlangs voor zijn vele werkzaamheden de St. Dionysiusspeld uitgereikt gekregen door het kerkbestuur.

In gesprek met Bauke Bakker:
Bauke Bakker uit Partij was een van de velen waarbij werd ontdekt dat hij besmet was met het Coronavirus. Hij moest daarop meteen 14 dagen thuis in quarantaine. Nu hij is genezen vertelt hij over die periode (herhaling uit april 2020).

Muziek uit de regio:
Secret Venue – ‘Fly’

RADIO
– Op 1 november is de programmering van de radio gewijzigd.  Nieuw is het programma De Voorkamer, dat nieuws belicht vanuit de gemeentehuizen van Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals. Uitzending op dinsdag van 12-13 uur, de herhaling tussen 18 en 19 uur.
–  Vanaf dinsdag 30 november is radio 3Heuvelland NIET meer te ontvangen via FM 87.5 van Ziggo. Afhankelijk van uw situatie zult u mogelijk actie moeten ondernemen. Informatie daarover ontvangt u van Ziggo. Of kijk op www.ziggo.nl/campagne/digitaleradio.0

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube  / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-kabel.