Onder voorbehoud zenden wij de volgende programma’s uit:

De Einstein Telescoop (deel 1):
Zuid-Limburg, en met name Terziet, is heel geschikt om de Einstein Telescoop (ET) te gaan herbergen. Hiermee kunnen zwaartekrachtgolven vanuit de ruimte opgevangen en onderzocht worden. Hoe verlopen de voorbereidingen om de telescoop naar deze regio te halen. Deel 2 ziet u volgende week. (Herh. nov 2020).

Ambachten: stroop maken:
Vandewall uit Eckelrade is een ambachtelijke stroopmakerij. Dat wil zeggen dat er, naast appels, peren en suikerbieten, wordt geproduceerd zonder verdere toevoegingen. In deze tijd van het jaar is het topdrukte. We namen een kijkje.

Muziek uit de regio:
Linda Zijlmans – ‘Snel’.

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube  / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-kabel.