Presentatie gedenkboek pastoor René Graat:
Pastoor Graat van Banholt overleed in 2020 aan corona. Dat hij erg populair was in de drie parochies die hij bestierde blijkt uit het boek dat onlangs werd gepresenteerd. Een boek, geschreven door tal van parochianen, en voorzien van veel foto’s. In dit deel  interviews met pastoor Tervoort en George Deswijzen (Comité Stichting Rene Graat MHM).

Restauratie Van Tienhovenmolen afgerond:
Onlangs zijn de gerestaureerde wieken van deze uit 1855 gebouwde molen teruggeplaatst. De molen staat in het gehucht Wolfshuis. De huidige molenaar, de 19-jarige Koen van der Maat, vertelt het verhaal.

Muziek uit de regio:
Birchwood – ‘Back tot the Core’

Wijziging uitzendtijden weekprogramma:
Vanaf 3 januari zal het weekprogramma tussen 18 tot en met 24 uur elk uur worden vertoond. Daarbuiten blijven de uitzendingen als vanouds te zien op de even uren. Extra programma’s worden op de oneven uren daartussen geplaatst.

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube  / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-kabel.