Het sportinterview:
Een interview met Philippe Bastiaans over het begin van zijn sportcarrière als tennisser. Pas later bleek zijn interesse voor muziek én zijn weg naar muzikant Phill Bee. Deze week beperken we ons tot zijn sportieve leven, zijn muzikale kant komt binnenkort aan bod.

Uit het omroeparchief – Carnaval:
Hoewel dit volksfeest ook dit jaar beperkt zal worden gevierd, proberen we onze kijkers aan de hand van opnamen uit eerdere jaren (2011 en 2013) een beetje in de carnavaleske sfeer te brengen.

Muziek uit de regio:
CV de Kleindererre Segietere – ‘Mörgevreug’

TV EXTRA
Concert Marco Bakker: 

Afgelopen herfst hield de Harmonie van Margraten samen met Marco Bakker een concert in gemeenschapshuis Oos Heim te Margraten Met muziek uit opera, musical en een aantal bekende liederen, waaronder een ode aan het zorgpersoneel. Het geheel stond onder leiding van Jos Dobbelstein. Kijk op vrijdag 4 februari van 21.00 tot 22.15 uur. Het weekprogramma van 21 en 22 uur vervalt dus.

RADIO
Serie ‘De Limburgse Taal & …’
In deze serie, die vorige week gestart is, wordt aan de hand van interviews bekeken hoe het eigenlijk staat met het Limburgse woord en welke rol het speelt in onderwijs, bedrijfsleven, cultuur en politiek. Bekende Limburgers vertellen over hun band met het dialect. Luister op woensdag van 18 – 19 uur of op donderdag van 16 – 17 uur.

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube  / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-digitaal.