Van Philippe Bastiaans naar Phil Bee:
Philippe Bastiaans was bezig met zijn sportcarrière als tennisser. Pas later bleek zijn interesse voor muziek én zijn weg naar muzikant Phil Bee.

Grensülle Vaals zoeken nieuwe prins:
Op zoek naar een nieuwe prins. Bij de Prinsenloterij zijn 5 loten gevallen. Maar of de echte prins voor dit jaar daarbij zit? Dat wordt flink zoeken …

Teekezinge in os Mergeland (1):
Een bont gezelschap artiesten verzamelde zich aan de teek om een aantal regionale carnavalskrakers ten gehore te brengen. Gezellig om thuis eens lekker mee te zingen en mee te ‘sjoenkele’!

Het Sportinterview:
Luuk Herben uit Gronsveld vertelt over zijn passie voor wielrennen en over zijn eerste contract als prof bij een wielerploeg.

Muziek uit de regio:
De Knöppele – ‘Tatie Tatie Tatoe’.

TV EXTRA
De Muzikale Taofel, ook in carnavalssfeer. Kijk vrijdag en/of zaterdag om 21.00 uur.

RADIO
Radio 3Heuvelland presenteert voor het eerst een ‘Karneval in os Mergelland Top 111’, waarbij de inwoners van deze regio mee mogen bepalen welke nummers daarin terecht komen. De complete lijst staat op de website van de omroep (www.3heuvelland.nl). Kies uit die lijst uw 11 favoriete nummers en mail deze vóór 19 februari naar info@3heuvelland.nl.
De ‘Karneval in os Mergelland Top 111’ wordt op carnavalszaterdag 26 februari tussen 09.00 en 18.00 uur live uitgezonden via 3Heuvelland Radio. Alaaf!

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube  / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-digitaal.