Dagelijks op de even uren, tussen 18 en 24 uur op alle uren

Oekraïnse vlag gehesen in Mechelen:
Naast diverse regionale acties voor het bezette Oekraïne werd afgelopen weekend bij de kazemat in Mechelen de Oekraïne vlag gehesen om symbolisch steun te betuigen aan de bevolking van dit land.

Nieuwe eigenaar restaurant Op de Hej:
Vera Notermans was 19 toen ze het ook 19-jarige restaurant Op de Hej in Sint Geertruid overnam. Ze staat zelf in de keuken, haar moeder is gastvrouw. Vera liep stage bij Frank van Wissen, de oprichter en vorige eigenaar van Op de Hej.

Politieke partijen stellen zich voor:
De politieke partijen uit onze 3 gemeenten vertellen u, elk in één minuut, waarom zij vinden dat u binnenkort juist op hen zou moeten stemmen.

Willy Vossen, goudsmid-juwelier:
Willy vestigde zich in 1963 als goudsmid-juwelier in Maastricht. Daarna is hij zich blijven bekwamen, onder andere in kunstschilderen en modelboetseren. Vanaf 1992 is hij lid van de Limburgse Kunstkring. In 1993 nam hij afscheid van zijn bedrijf om zijn leven fulltime aan kunst te kunnen wijden.

Muziek uit de regio:
John Theuws & Konsorte – ‘Benske in ’t Park’

TV EXTRA  
Vrijdag 11 en zaterdag 12 maart om 21 uur: De Muzikale Taofel met Thei en Marij.
Zaterdag 12 maart van 23-24 uur: DJ Kicken’s 90s mix.

RADIO  
Op woensdagavond 16 maart van 20 tot 23  uur presenteert radio 3Heuvelland een live-programma over het verloop van de gemeenteraadsverkiezingen. Vanaf locatie in onze 3 gemeenten bellen onze verslaggevers naar de studio om u op de hoogte te houden van de uitslagen, stemmingen en reacties.

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube  / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-digitaal.