Dagelijks op de even uren, tussen 18 en 24 uur op alle uren

Dagboek van een Herdershond:
Onder grote belangstelling introduceerde producent Albert Verlinde de cast van de musical Dagboek van een Herdershond. Met een toegift van twee gloednieuwe liederen uit de musical werden de geesten rijp gemaakt om binnenkort te gaan kijken in het Mecc in Maastricht.
De presentatie vond plaats in Eijsden omdat hier meer dan veertig jaar geleden de opnamen plaatsvonden van de tv serie over kapelaan Odekerken, pastoor Bonhomme, Miete de huishoudster en de dorpsgemeenschap.

Eline Bos start fundraising voor assistentiehond:
Eline Bos uit Gulpen, die eerder een boek schreef over haar depressies, angsten en anorexia, is op zoek naar een psychosociale assistentiehond en is daarvoor een fundraising gestart.

Met Fruit Erop Uit:
Met Fruit Erop Uit wil meer aandacht voor de streekproducten uit de regio, met name op agrarisch gebied. Voorzitter is sinds 2021 Paul Debey uit Groot-Welsden, nieuw is bestuurslid Nadine Steijns-Huids uit Banholt. Zij geven een nadere toelichting.

Muziek uit de regio:
Hoempa – ‘Hoempa’

TV EXTRA
– Donderdag 17 maart om 17 uur: Hub Coninx startte 50 jaar geleden in Heer zijn eigen keukenzaak. Nu staat zijn bedrijf al jaren op het industrieterrein in Gronsveld. Een reportage van RTV Maastricht. Daarna De Muzikale Taofel met daarin Jef Dupont.
– Vrijdag 18 maart om 21 uur: herhaling van beide onderwerpen.

RADIO
Op woensdagavond 16 maart van 20 tot 23 uur presenteert radio 3Heuvelland een live-programma over het verloop van de gemeenteraadsverkiezingen. Vanaf locatie in onze 3 gemeenten bellen onze verslaggevers van het politieke radioprogramma De Voorkamer naar de studio om u zo snel mogelijk op de hoogte te brengen van de uitslagen, stemmingen en reacties.
In Vaals is aanwezig Thijs Zenden, in Gulpen-Wittem Jo Bisscheroux en in Eijsden-Margraten staat Philip Laheij. De centrale presentatie in de studio wordt verzorgd door hoofdredacteur Mathieu Snijders.

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube  / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-digitaal.