Dagelijks op de even uren, tussen 18 en 24 uur op alle uren

Benefietconcert voor Oekraïne:
Op 2 april vindt in Eijsden een Benefietconcert plaats voor de vluchtelingen uit Oekraïne. Drie musici uit Rusland en Oekraïne (Rauf Berman, Sophia Shapiro en Karina Kambulova) verzorgen een passend concert. De gehele opbrengst gaat naar giro 555. Mirjam Visser en Rauf Berman vertellen meer over dit concert.

Altaar uit Sittard nog niet in de Brigidakerk:
Een aantal organisaties en particulieren hebben er grote moeite mee dat de Helenakapel in Sittard wordt gestript en een woonbestemming krijgt. Hangende deze situatie gebeurt er weinig en blijft het altaar waar het is.

Schoonmaakactie Geul in Partij en Mechelen: 
Elk jaar worden de beken rond Mechelen en Partij schoongemaakt. Na de watersnood van vorig jaar is dat dit keer dubbel zo hard nodig.

Get the Angels out!
Een initiatief van inwoners uit Oost-Maarland. Zij gingen met een vrachtwagen en een bus vol met goederen naar Polen en kwamen terug met een grote groep mensen voor wie onderdak is gevonden of nog moet worden gevonden in de omgeving bij gastgezinnen. En ze zijn nog niet klaar. Wij namen de stand op en keken welke initiatieven er nog volgen.

Muziek uit de regio:
Frans Hermans – ‘Aope’

TV EXTRA
Vrijdag en zaterdag om 21.00 uur:
– sfeerreportage van de halfvastenoptochten in Vijlen en Epen
– de Muzikale Taofel met het duo De Knöppele.

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube  / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-digitaal.