Dagelijks op de even uren, tussen 18 en 24 uur op alle uren

Boeken in het Oekraïens in de bibliotheek:
De bibliotheek van Gulpen-Wittem heeft van de Nationale Bibliotheek Dienst een aantal boeken in het Oekraïens gekregen. Men heeft deze overhandigd aan de heer Van der Hoeven om ze door te geven aan Oekraïense vluchtelingen, vanwege zijn vrijwilligerswerk om deze mensen Nederlands te leren.

Sterren in het Heuvelland:
De gemeente Gulpen-Wittem ging deze week van twee naar vijf Michelinsterren. Voor restaurant Atelier in Gulpen straalde die ster eigenlijk al jaren, voor Chateau Wittem waren twee sterren een verrassing voor iedereen.

In gesprek met Laur Rutten:
Een gesprek over onder andere ‘Sjtepke Truk’, zijn boek met 25 verhalen gekoppeld aan 25 van zijn liedjes. De opbrengst van het boek komt ten goede aan de Stichting Jambo Hakuna Matata. Vanwege corona zal nu pas de officiële presentatie van het boek plaatsvinden en wel op vrijdag 17 juni om 14.30 uur in boekhandel Dominicanen te Maastricht. Het gesprek is een herhaling van juli 2021.

Muziek uit de regio:
Linda Zijlmans – ‘Snel’

TV EXTRA
Vrijdag en zaterdag 21 uur:
De Muzikale Taofel met diverse clips.

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-digitaal.