Dagelijks op de even uren, tussen 18 en 24 uur op alle uren

Rondgang schutterij Gronsveld:
Als onderdeel van het vogelschieten in Gronsveld trad op Pinkstermaandag de hele schutterij in vol ornaat aan bij de op dat moment nog regerende koning. Deze inspecteerde de stoet, waarna er een rondgang volgde door Gronsveld en Rijckholt.

Mirjam Withaar:
Mirjam maakt in haar werk onder andere gebruik van wol. Met de techniek ‘natvilten’ maakt zij blad-vormige wandobjecten die laten zien hoeveel kleurtonen de natuur rijk is. Als kind was Mirjam al veel buiten te vinden en verzamelde ze bladeren om deze in boeken te drogen en te bewaren. Nog altijd ziet ze bladeren als kleine kunstwerkjes.

Waar veldwegen kruisen:
In Zuid-Limburg zie je ze overal, de kruisen en kapellen die een wegkruising markeren. Wat vertelt de historie over het ontstaan en de betekenis van die bijzondere tekens langs de Limburgse veldwegen?

Muziek uit de regio:
Chieff Bellstar – Sjin Op Girl.

TV EXTRA
Vrijdag en zaterdag 21 uur:
De Muzikale Taofel met diverse clips.

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-digitaal.