Dagelijks op de even uren, tussen 18 en 24 uur op alle uren
Indien mogelijk worden items al eerder geplaatst op onze YouTube-pagina

Marion Leurs zingt nog elke week:
Marion Leurs was gemeenteraadslid en wethouder in Gulpen-Wittem. Zes jaar geleden werd ze benoemd tot burgemeester van Stein en verhuisde naar de Westelijke Mijnstreek. Maar ze keert nog elke dinsdag terug naar haar voormalige gemeente om er te zingen in de Kloosterkerk in Wittem.

Grensoverschrijdend coulisselandschap:
Ons landschap wordt van alle kanten bedreigd door schaalvergroting in de landbouw, druk van het toerisme, plannen voor wind- en zonnepaneelparken tot heropening van zinkmijnen.
Vandaar dat 7 gemeenten in Nederland en België samen gaan werken aan een plan van aanpak om dit landschap op te waarderen.

Uit het omroeparchief: Het Sportinterview:
Met Danny Volkers, geboren in Eijsden, waar ook zijn voetbalcarrière begon. Via diverse clubs in de regio is hij trainer bij de Roda jeugd en bij Ceasar in Beek (herhaling december 2019).

Muziek uit de regio:
Patrick Roger – Vier mit mich de zomer sjat

TV EXTRA:<
Vrijdag en zaterdag 21.00 uur

Good Veurein: over tuinieren
Tuinen zijn er in verschillende varianten. Een tuin kan zoveel brengen. Eenheid met de natuur, gezondheid voor het lichaam (beweging en buitenlucht), maar ook voor de geest. Afstand nemen van het dagdagelijkse. De gedachten verzetten. De een kiest voor een moestuin, de ander voor een siertuin of combinatie van beide. En weer iemand anders werkt liever mee in een gezamenlijke tuin. Good Veurein gaat op zoek naar de betekenis van tuinen voor mensen (herhaling september 2021).

Zaterdag van 23.00-24.00 uur
De maandelijkse mix van DJ Riley

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-digitaal.