Dagelijks op de even uren, tussen 18 en 24 uur op alle uren
Indien mogelijk worden items al eerder geplaatst op onze YouTube-pagina

Kring van Verloskundigen Maastricht trekt aan de bel:
Door drukte en personeelstekort in de ziekenhuizen komen verloskundigen de laatste tijd steeds meer in de problemen. Ook de stress bij aanstaande ouders neemt toe.

Processie Maria Tenhemelopneming in Eijsden:
15 Augustus is een van de belangrijke Maria-feestdagen, zeker wanneer je parochie ook nog ver-noemd is naar Maria. We filmden de processie in Eijsden-Mariadorp.

Toerisme in de heuvellandgemeenten:
Zomer in het heuvelland….Dat betekent veel toeristen uit binnen- en buitenland. Maar er zijn ook veel streekgenoten zelf op vakantie. Druk? Wat betekent de warme zomer voor de ondernemers in het heuvelland? We gingen op onderzoek in de 3Heuvellandgemeenten. Deze aflevering is opgenomen in Vaals.

Uit het omroeparchief.
Rondwandeling Joods Vaals:

In het verleden bevond zich in Vaals een Joodse Gemeenschap. Heemkundekring Sankt-Tolbert heeft een rondwandeling uitgezet langs een aantal markante plekken die met dat verleden te maken hebben. Wij wandelden mee met Jan Francotte (herhaling juli 2019).

Muziek uit de regio:
Saskia Theunisz – ‘Praot met miech’

TV EXTRA
Vrijdag en zaterdag 21.00 uur:
Good Veurein – Veilig online :

We maken steeds meer gebruik van de computer. Helaas hoor je ook dat er mensen zijn, die veel geld kwijt zijn door criminelen die op de een of andere wijze gebruik hebben gemaakt van goedgelo-vigheid of een moment van onoplettendheid. Natuurlijk overkomt jou dat niet, omdat jij altijd goed op-let. Tot het zover is en je plots een afboeking van je bankrekening ziet die je niet kunt verklaren. En wat dan?
Zaterdag van 23.00 – 24.00 uur
De maandelijkse mix van DJ Riley

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-digitaal.