Dagelijks op de even uren, tussen 18 en 24 uur op alle uren
Indien mogelijk worden items al eerder geplaatst op onze YouTube-pagina

Bouwevent Glasvezel:
De aanleg van het glasvezelnetwerk in Gulpen-Wittem gaat definitief door. Bij het ‘bouwevent’ in het patronaat in Epen werd nog eens alles uitgelegd en werd men geïnformeerd hoe de aanleg gaat plaatsvinden.

Opening Sociaal Centrum Eijsden:
Na een vertraging van twee jaar vanwege corona vond op 17 september eindelijk de officiële opening van het Sociaal Centrum Eijsden plaats. Na het officiële gedeelte volgde een open dag met tal van activiteiten.

Limburgs Landmarkt Mesch:
Elk tweede weekend van september vindt in Mesch de Limburgs Landmarkt plaats. Een weekend vol activiteiten en demonstraties. Oude ambachten, oldtimers, een markt, dierenshows, muziek, vertier voor de kids en nog veel meer. We waren erbij.

Druivenoogst:
Het seizoen van de wijnoogsten komt eraan. Alvast een voorproefje met een opname uit 2018, die nu nog even actueel is als toen.

Cittaslow – het Voedselbos:
Oktober is door gemeente Eijsden-Margraten uitgeroepen tot Cittaslow-maand. In de aanloop ervan gingen we op bezoek bij een paar bedrijven die Cittaslow hoog in het vaandel hebben. Een van hen is Stefan Lemlijn. Hij is de derde generatie die een boerenbedrijf runt. Hij heeft gekozen voor een compleet nieuwe aanpak. Meer circulair, meer Cittaslow.

Muziek uit de regio:
Sjpringlaevend – ‘Altied’

TV EXTRA …..

Zaterdag 24 september 23.00-24.00
De maandelijkse mix van en met DJ Riley.

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-digitaal.