Dagelijks op de even uren, tussen 18 en 24 uur op alle uren
Indien mogelijk worden items al eerder geplaatst op onze YouTube-pagina

Kasteel Wijlre weer open:
Voor velen in de regio die houden van kunst, natuur en architectuur is het al langer een geliefde plek: landgoed Kasteel Wijlre en het bijbehorend kunstpaviljoen Hedge House. Maar daaraan kwam sinds de watersnoodramp van vorig jaar abrupt een einde toen het complex voor een groot deel onder wa-ter liep. Dankzij het Maastrichts Elisabeth Strouven Fonds – eigenaar van het landgoed – is het sinds kort weer open. Een reportage van RTV Maastricht.

De Kleeberg Cross:
De UCI Kleeberg cross in Mechelen was de opening van het Nederlands veldrijdseizoen. Een internationaal veld van rijders was aanwezig in Mechelen verdeeld over 2 dagen, weer en wind trotserend.

Vijf jaar Breuster Brouwers en Sjevraoje Kaas:
Breuster Brouwers en Sjevraoje Kaas zijn vijf jaar actief in de kelders van het Ursulinenconvent in Eijsden. Dit wordt gevierd met een streekmarkt in het kader van oktober Cittaslow-maand in Eijsden-Margraten.

In de Kunst- Chrit Merckelbagh:
‘Bomen zijn – in al hun verschijningsvormen – mijn inspiratie. In grafiek, olieverf, fotografie en combinaties hiervan probeer ik het bijzondere in het alledaagse van bomen te vangen’.

Muziek uit de regio:
Frans Hermans – ‘Wat leefde deit’

TV EXTRA …..
Vrijdag en zaterdag 21.00 uur
Good Veurein : Prachtige plekken
Maastricht heeft talloze prachtige plekken, zowel binnen als buiten de stad. Voor deze aflevering van Good Veurein bezocht de redactie 3 van zulke pareltjes en sprak er met eigenaren, beheerders en vrijwilligers. Zij tonen enthousiast hun prachtige plek en vertellen wat hen beweegt om er zo veel uren in te steken.

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-digitaal.