Dagelijks op de even uren, tussen 18 en 24 uur op alle uren
Indien mogelijk worden items al eerder geplaatst op onze YouTube-pagina

De nieuwe burgemeester volgens kinderen
Leerlingen van 5 basisscholen in Eijsden-Margraten presenteerden samen met kinderkrant Jong043 hun ideeën over wat zij belangrijk vinden voor de nieuwe burgemeester. De wethouders Piatek en Weling ontvingen ze in het Huis van de Burger.

Mergelsporen
Deel 3 van deze serie gaat over … mergel, van winning tot verwerking.

In gesprek met Amy Schillings
In 2018 hadden wij een gesprek met Amy Schillings uit Vaals. Zij vertelde later operazangeres te willen worden. Intussen volgt ze daarvoor een studie in Aken en studeert nu in Köln voor Master of Mu-sic-Gesang-Musiktheater aan de Hochschule für Musik und Tanz. Ze zit in het laatste jaar daarvan.

Muziek uit de regio
Marc Didden – ‘Kouvenderstraat’

TV EXTRA

Vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober 21.00 uur
– Good Veurein
Iedereen kan in een conflictsituatie terecht komen. Met de buren over een verkeerd geplaatste schutting of teveel kabaal. Maar je kunt ook een conflict krijgen met je eigen partner of je kinderen over een scheiding of over de erfenis. Als je dat conflict niet zelf kunt oplossen komt er een moment dat het verstandig is om er hulp bij te halen. We spraken met een rechter, een mediator en een advocaat.
– De Muzikale Taofel begint met een nieuw seizoen en begroet Theikes Sound.

Zaterdag 29 oktober 23.00 – 24,00 uur
– DJ Riley met zijn maandelijkse mix

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-digitaal.