Radio 3Heuvelland start het nieuwe carnavalsseizoen vol enthousiasme door het uitzenden van veel nummers van de Karneval in os Mergelland Top 111 uit afgelopen februari. Op de 11de van de 11de vanaf 11.11 uur klinken dan weer de vrolijke klanken van de meest populaire carnavalsschlagers uit de regio.
Vanaf dan starten ook de voorbereidingen voor een nieuwe Top 111 editie. Maar, daar waar de eerste lijst alleen gebaseerd was op schlagers die eerder op de gelijknamige CD-serie hadden gestaan, zijn nu alle carnavalsliedjes uit het 3Heuvelland uitzendgebied welkom. En dat kunnen recente liedjes zijn, maar zeker ook de schlagers uit vervlogen tijden. Originele nummers, maar ook covers.
Iedereen die carnavalsschlagers kent die zeker in de groslijst van deze Top 111 thuis horen, kan deze tot 2 januari 2023 indienen. Het is dan wel noodzakelijk dat van dat nummer een mp3 beschikbaar is. Stuur je suggesties (eventueel met mp3) naar info@3heuvelland.nl onder vermelding van Top 111. Zet daar dan ook de dorpskern waaruit het liedje komt, de titel en uitvoerende bij.
Vanaf 9 januari kan er dan weer gestemd worden, waarna de Karneval in os Mergelland Top 111 in zijn geheel wordt uitgezonden op zaterdag 11 februari via 3Heuvelland Radio.