Dagelijks op de even uren, tussen 18 en 24 uur op alle uren
Indien mogelijk worden items al eerder geplaatst op onze YouTube-pagina

Hubertusmarkt in Gulpen
Twee jaar zonder, maar nu weer volop bruisend, deze grote jaarlijkse markt in het centrum van Gul-pen. Niet alleen kraampjes, maar ook actiegroepen, politiek en zowaar bekende Nederlanders.

Het snuffelwinkeltje
Get The Angels Out (GTAO) drijft sinds enige tijd een snuffelwinkeltje in Eijsden. Het winkeltje biedt tweedehands spullen aan en een beperkt aantal levensmiddelen. We gingen bij hen op bezoek en spraken met de initiatiefnemers. Aanvankelijk was de focus gericht op Oekraïnese vluchtelingen, maar inmiddels is dat niet meer de enige doelgroep.

Het sportinterview
Een interview met Arie (Adrie) van Staveren, oud-profvoetballer van o.a. MVV en bekende trainer van diverse amateurclubs uit de regio.

Fort Eben Emael (2)
Op 10 mei 1940 slaagden Duitse Fallschirmjäger erin door verrassing, snelheid en een bijzondere strategie en het geschut van het fort in 15 minuten uit te schakelen. Na nog anderhalve dag belege-ring moest het fort met 1200 manschappen capituleren. Het uitgestrekte ondergrondse complex is onder leiding van een gids te bezoeken. Deze week deel 2.

Muziek uit de regio
Secret Venue – ‘Fly’

TV EXTRA
Vrijdag en zaterdag, na het weekprogramma, rond 21.30 uur
Onlangs heeft Frans Croonenberg na 60 jaar een punt moeten zetten achter zijn carrière. Hij gaat niet meer optreden voor een groot publiek. Noodgedwongen en met pijn. Als oorzaak noemt hij long-covid. “Met mijn stem is niks mis, maar met mijn lijf des te meer”. In 2020 hadden we een lang gesprek met Frans. Toen ging het nog goed met hem. Deze week deel 2.

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-digitaal.