Dagelijks op de even uren, tussen 18 en 24 uur op alle uren
Indien mogelijk worden items al eerder geplaatst op onze YouTube-pagina

In gesprek met René Thewissen
René Thewissen is al van kleins af aan fan van Oostenrijk en de Oostenrijkse muziek. Dat uit zich in zijn vakanties, zijn kleding, zijn biervoorkeur en zijn bijzondere muzikale hobby als ‘Löffelmusikant’ (herhaling september 2021).

Carnavanalles
De komende weken kunt u kijken naar een serie opnames die wij maakten tijdens het Jeugdcarnaval van CV de Baagratte in Nijswiller op 27 november 2022. U kunt samen met de aanwezige kinderen (en hun ouders) genieten van dansgroepen en optredens van artiesten. Deze week zijn dat solo-sanster Sanne Kleynen, Sjpringlaevend en de dansgroep Gemmenich.

Muziek uit de regio
Marleen Rutten – ‘Doe hoofs neet te winne’

RADIO
Stemmen voor 2e editie Karneval in os Mergelland Top 111
Tot 4 februari kan er weer gestemd worden voor de ‘Karneval in os Mergelland Top 111’ van 3Heuvelland. De omroep heeft zo’n 350 titels van carnavalsschlagers verzameld die allemaal uit de gemeenten Vaals, Gulpen-Wittem en Eijsden-Margraten komen. Recente liedjes, maar zeker ook de schlagers uit vervlogen tijden. Originele nummers, maar ook covers. Luisteraars kunnen uit deze lijst hun 11 favoriete nummers kiezen en daarmee bepalen welke schlagers uiteindelijk in de ‘Karneval in os Mergelland Top 111’ komen. Dat stemmen kan via de website van 3Heuvelland (www.3heuvelland.nl).
De ‘Karneval in os Mergelland Top 111’ wordt in zijn geheel uitgezonden op zaterdag 11 februari via 3Heuvelland Radio.

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-digitaal.