Dagelijks op de even uren, tussen 18 en 24 uur op alle uren
Indien mogelijk worden items al eerder geplaatst op onze YouTube-pagina

Hoogwater aan de Maas
Impressie over het hoge water van half januari 2023 op de Maas. Gelukkig niet zo extreem als in voorgaande jaren toen de Maas nog veel hoger stond, maar het blijft een spectaculair gezicht.

Prinsengalerij in radioprogramma Clubwerk
Traditioneel ontvangt het radioprogramma Clubwerk in de weken voor carnaval een groot aantal prinsen uit de regio. Speciaal voor de televisie traden de Brakkeleere, de Grensülle en de Hevers in vol ornaat aan.

De molen van Bemelen
Het blijft een bijzondere molen, de Van Tienhovenmolen in Bemelen. Daarom laten we weer eens een mooi filmpje ervan zien.

Carnavanalles
De komende weken kunt u kijken naar een serie opnames die wij maakten tijdens het Jeugdcarnaval van CV de Baagratte in Nijswiller op 27 november 2022. U kunt samen met de aanwezige kinderen (en hun ouders) genieten van dansgroepen en optredens van artiesten. Deze week zijn dat een solo-dans Zoë, d’r Tim en dansgroep Dance Spirit.

Muziek uit de regio
eXtra Lank – ‘Neet te hotte’

TVEXTRA
za 28 januari 23.00 uur
DJ Riley met de maandelijkse mix

RADIO
Stemmen voor 2e editie Karneval in os Mergelland Top 111
Tot 4 februari kan er gestemd worden voor de ‘Karneval in os Mergelland Top 111’ van 3Heuvelland. Dat stemmen kan via onze website www.3heuvelland.nl.
De ‘Karneval in os Mergelland Top 111’ wordt uitgezonden op zaterdag 11 februari via 3Heuvelland Radio van 9 tot 18 uur.

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-digitaal.