Dagelijks op de even uren, tussen 18 en 24 uur op alle uren
Indien mogelijk worden items al eerder geplaatst op onze YouTube-pagina

Restauratie kasteel Oost
Kasteel Oost in de gemeente Eijsden-Margraten wordt groots verbouwd en in oude glorie hersteld. Inmiddels heeft het de eikenhouten kap weer terug. De ingrijpende restauratie is nog lang niet klaar, dat wordt medio 2024. Een korte impressie.

Jeugdzitting Lemiers
Je kunt er niet omheen, bijna overal is de voorbereiding voor carnaval in volle gang. We waren in Lemiers bij de jeugdzitting van carnavalsvereniging de Grensschiebere.

Carnavanalles (deel 5 van 7)
De komende weken kunt u kijken naar een serie opnames die wij maakten op 27 november 2022 tijdens het Jeugdcarnaval van CV de Baagratte in Nijswiller. U kunt samen met de aanwezige kin-deren (en hun ouders) genieten van dansgroepen en optredens van artiesten. Deze week zijn dat ‘Dance Feet’ uit Kelmis (solodans), Ivana en dansgroep ‘Magic Rythm’ uit Simpelveld

Muziek uit de regio
Ziesjoem – ‘Schunkele is scheisse’

RADIO
Einde rechtstreeks uitzending zondagse H. Mis vanuit Margraten
Helaas moet de radio na een jarenlange traditie stoppen met uitzending van de eucharistieviering vanuit de Margaritakerk in Margraten. De reden is dat de Mis nog maar één keer in de 14 dagen op deze tijd wordt opgedragen en het tijdstip bovendien verplaatst wordt van half 11 naar 11 uur. Dat is in de programmering van de radio helaas niet op te vangen, reden waarom na goed overleg met be-trokkenen is gekozen voor beëindiging. De radio is intussen naarstig op zoek naar een alternatief en hoopt dat komende week te kunnen presenteren.

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-digitaal.