Dagelijks op de even uren, tussen 18 en 24 uur op alle uren
Indien mogelijk worden items al eerder geplaatst op onze YouTube-pagina

Gouverneur installeert nieuwe burgemeester van Eijsden-Margraten
Afgelopen week installeerde gouverneur Emile Roemer tijdens een bijzondere raadsvergadering Alain Krijnen als de nieuwe burgemeester van Eijsden-Margraten. Een van de eerste voornemens van de nieuwe burgemeester zijn werkbezoeken aan de diverse kernen van de gemeente. Alain Krijnen is de opvolger van Sjraar Cox.

Herstel bomenlandschap rond kasteel Eijsden
Al geruime tijd wil de Stichting Kasteel Eijsden de hoogstamboomgaarden, het parkbos bij het kasteel en de landschappelijk opvallende populierenrij langs de Maas en de Voer herstellen. Daartoe moet er eerst gekapt worden om daarna opnieuw aan te kunnen planten. Er is inmiddels een begin gemaakt. Ook in de Eijsder Beemden wordt onderhoudswerk gedaan.

Einzelgängeroptocht Wijlre
De Einzelgängeroptocht is een optocht puur voor ‘Einzelgänger’, eenlingen en ‘faatse’ en vindt elk jaar met halfvasten plaats in een kleine kern in Limburg. Op 19 maart 2023 organiseerde Wijlre de optocht.

Muziek uit de regio
Sophie Hellebrekers en Bart Nio – ‘Vincent’

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-digitaal.