Dagelijks op de even uren, tussen 18 en 24 uur op alle uren
Indien mogelijk worden items al eerder geplaatst op onze YouTube-pagina

Opening waterbuffer Geulwei Partij
Gedurende de winter is in Partij een regenwaterbuffer aangelegd. Dit om onder andere Valkenberg te behoeden voor overstromingen zoals dat in 2021 hebben plaatsgevonden. Het project is ondermeer tot stand gekomen dank zij de Brand Bierbrouwerij en de postcodeloterij.

Is er DNA tussen de ‘Lijn 50’ gemeenten? (deel 1)
De drie gemeenten langs de voormalige buslijn 50 werken nauw samen. Niet alleen omdat dat functioneel is, maar volgens de gemeentebesturen ook omdat de burgers een emotionele band hebben. Maar wat weten de bewoners van de drie afzonderlijke gemeentes nu eigenlijk van elkaar? Wij namen de proef op de som in de drie grote kernen die verbonden worden door de huidige buslijn 350. Deze week om te beginnen: Vaals (herhaling april 2019).

De fresco’s van Sint Gerlach
De aan de heilige Gerlachus van Houthem gewijde parochiekerk was oorspronkelijk de kloosterkerk van een norbertinessenklooster, een adellijk stift waarvan nog grote delen bewaard gebleven zijn (château St. Gerlach). Het barokke kerkgebouw met voor Nederland unieke frescoschilderingen is een rijksmonument en behoort tot de ‘Top 100 van de Rijksdienst voor de Monumentenzorg’ uit 1990. (Bron: Wikipedia).

Pril begin van de lente
Mooie beelden van de Maas en haar beemden.

Muziek uit de regio
HOEMPA – ‘Hoempa Hoempa’

RADIO TERUGLUISTEREN
Op veler verzoek is het vanaf nu mogelijk om alle radioprogramma’s terug te luisteren.
Ga daartoe naar onze website en klik rechts boven op het blauwe tabblad Terugluisteren. Zoek in de lijst die even later opent datum en tijd van het gewenste programma. Het oudste (4 weken geleden) staat bovenaan. Bij sommige browsers (Edge, Chromium) kunt u door op de 3 puntjes te klikken ook kiezen voor Downloaden.

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-digitaal.