Dagelijks op de even uren, tussen 18 en 24 uur op alle uren
Indien mogelijk worden items al eerder geplaatst op onze YouTube-pagina

De Vuursteenmijn in Rijckholt
Eind 2022 bezochten we de Vuursteenmijn in het Savelsbos bij Rijckholt. Daar spraken we met Wiel Schins die ons meenam in de mijn en ons de recente werkzaamheden liet zien die er hebben plaats-gevonden. Vanaf april is de Vuursteenmijn weer open voor bezoek.

Is er DNA tussen de ‘Lijn 50’ gemeenten? (deel 2)
De drie gemeenten langs de voormalige buslijn 50 werken nauw samen. Niet alleen omdat dat functioneel is, maar volgens de gemeentebesturen ook omdat de burgers een emotionele band hebben. Maar wat weten de bewoners van de drie afzonderlijke gemeentes nu eigenlijk van elkaar? Wij namen de proef op de som in de drie grote kernen die verbonden worden door de huidige buslijn 350. Deze week Eijsden-Margraten (herhaling april 2019).

Het wordt lente!
Deel 2 van onze bloesemwandelingen langs de Maas, de Voer en de Noor.

Muziek uit de regio
Nena Spronkmans – ‘Lae Lee La’

RADIO TERUGLUISTEREN
Op veler verzoek is het vanaf nu mogelijk om alle radioprogramma’s terug te luisteren.
Ga daartoe naar onze website en klik rechts boven op het blauwe tabblad Terugluisteren. Zoek in de lijst die even later opent datum en tijd van het gewenste programma. Het oudste (4 weken geleden) staat bovenaan. Bij sommige browsers (Edge, Chromium) kunt u door op de 3 puntjes te klikken ook kiezen voor Downloaden.

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-digitaal.