Dagelijks op de even uren, tussen 18 en 24 uur op alle uren

Lappendeken voor het goede doel
In Vaals worden lappen gebreid en gehaakt om er wollen dekens van te maken. Allemaal voor het goede doel én de verbinding.

Sacramentsprocessie Bemelen
Net als in voorafgaande jaren verslaan wij enkele processies in ons uitzendgebied. We kiezen dit jaar andere plaatsen en vervolgen de ronde in Bemelen.

Nacht van Gulpen
Start en aankomst van de mininacht: de wandeltocht van 7,5 km voor de kleintjes. 196 Lopers kwamen over de finish. En de aftrap van de Nacht van Gulpen, de wandeltocht van 70 km.
Honderden wandelaars trotseerden de zwoele nacht en de heuvels.

Nieuwe priester in Sittard krijgt kelk van René Graat
Diaken José Eduardo Guerrero Hoyos (32) werd onlangs in Roermond tot priester gewijd. Hij is momenteel werkzaam voor de samenwerkende parochies van Sittard en blijft daar na zijn priesterwijding. Bijzonder is dat hij bij zijn wijding als cadeau de kelk van de overleden pastoor René Graat uit Banholt kreeg overhandigd.

Good Veurein over medicijngebruik
Veel mensen gebruiken medicijnen voor allerlei kwalen of ongemakken. Maar gebruiken ze die ook veilig, gaan ze bijvoorbeeld niet te lang door met het gebruik, wat doe je met overtollige medicijnen, wat doe je bij verandering van merk of verpakking? Allemaal vragen over het gebruik van medicijnen.
Good Veurein sprak met een apotheker, een huisarts en een diabetes patiënt om op een aantal van die vragen antwoord te krijgen.

Muziek uit de regio
Fragment uit het concert van Harmonie St.Catharina Lemiers ter gelegenheid van het 125 jarig bestaan.

KIJK OF LUISTER …
Op onze website www.3heuvelland.nl
Daar kunt u ook terecht voor
– het luisteren of terugluisteren van de radioprogramma’s
– het kijken of terugkijken van het televisieprogramma
Onze social media zijn YouTube, Facebook, Instagram / 3heuvelland
Luister naar radio 3Heuvelland op 105.8 (Maasdal), 107.2 (Heuvelland) of Ziggo-digitaal.