Dagelijks op de even uren, tussen 18 en 24 uur op alle uren

Nacht van Gulpen: de logistiek van een rustplaats
Wat komt er allemaal bij kijken als zo’n 600 wandelaars aankomen op een pauzeplaats om te rusten, te eten en te drinken. Binnen een half uur moet men weer klaar zijn voor vertrek. Een impressie van de pauzeplaats op de Huls in Simpelveld op zondagmorgen rond half 9.

Sacramentsprocessie Mesch
Net als in voorafgaande jaren verslaan wij enkele processies in ons uitzendgebied. We kiezen dit jaar andere plaatsen en vervolgen de ronde deze week in Mesch.

Uit het omroeparchief: Burgerinitiatief Visie Eijsden 2020
In 2009 heeft een kleine groep burgers uit de gemeente Eijsden het Burgerinitiatief visie Eijsden 2020 gepresenteerd, In eerste instantie werd het rapport in de gemeenteraad gepresenteerd en later aan de burgers van Eijsden. Een reportage van TV Eijsden uit 2009.

In de Kunst: Gonny Scheurman
‘Mijn werk kenmerkt zich door een verscheidenheid aan stijlen, van klassiek-academisch tot abstract, met als verbindend element een intuïtieve werkwijze. Mijn inspiratie vind ik in het menselijke – vaak het al-te-menselijke – en in de natuur. Dat verbeeld ik in de meest uiteenlopende materialen.
Ik geef ook les en workshops in verschillende technieken, zoals schilderen, aquarelleren, keramiek en beeldhouwen aan groepen of individueel’.

Muziek uit de regio
John Tana – ‘Stökske Brie’

KIJK OF LUISTER …
Op onze website www.3heuvelland.nl
Daar kunt u ook terecht voor
– het luisteren of terugluisteren van de radioprogramma’s
– het kijken of terugkijken van het televisieprogramma
Onze social media zijn YouTube, Facebook, Instagram / 3heuvelland
Luister naar radio 3Heuvelland op 105.8 (Maasdal), 107.2 (Heuvelland) of Ziggo-digitaal.