Dagelijks op de even uren, tussen 18 en 24 uur op alle uren

Bronkprocessie Mariadorp 2013
Het aangeboden filmpje is een impressie van de fraaie Bronkprocessie uit 2013 en tevens van het 100 jarig bestaan van Mariadorp. De processie trekt elk jaar uit in augustus op de zondag het dichtst bij 15 augustus, het feest van Maria ten Hemelopneming. Sinds 2013 is er in de herinnering van veel mensen niet meer zo’n mooie en uitgebreide processie met harmonie en schutterij geweest. Oordeel zelf …

In gesprek met Armand Gubbels
Toneelvereniging De Bron uit Noorbeek viert dit jaar het 50-jarig bestaan. Armand Gubbels speelde mee in het eerste toneelstuk en is nog steeds lid. Hij is dus al een halve eeuw amateur-toneelspeler. Tijd voor een gesprek over deze imposante carrière.

Uit het omroeparchief: de Klimaatconferentie Kopenhagen
In december 2009 vond een Mondiale Milieuconferentie plaats in Kopenhagen. Yvo de Boer uit Eijsden speelde daar als hoofd van het klimaatbureau van de Verenigde Naties een rol als leider van de conferentie. Ook Bert Kersten, gedeputeerde milieu van de provincie Limburg, vroegen we naar het werk van de provincie om de beoogde doelstellingen te halen.

Muziek uit de regio
Paulus Schäfer & Dominique Paats’- ‘Sous le ciel de Paris’

TV EXTRA
Vrijdag en zaterdag 21.00 uur
DJ Kicken met een Festival Mix

KIJK OF LUISTER …
Op onze website www.3heuvelland.nl
Daar kunt u ook terecht voor
– het luisteren of terugluisteren van de radioprogramma’s
– het kijken of terugkijken van het televisieprogramma
Onze social media zijn YouTube, Facebook, Instagram / 3heuvelland
Luister naar radio 3Heuvelland op 105.8 (Maasdal), 107.2 (Heuvelland) of Ziggo-digitaal.