Dagelijks op de even uren, tussen 18 en 24 uur op alle uren

Het Sportinterview
André Koolhof komt uit het noorden van ons land en was onder andere trainer van het Nederlands vrouwenelftal onder 19 jaar waarmee hij in 2014 Europees kampioen werd. Verder was hij trainer bij SVME. Hij woont in Eijsden en is sinds kort bij MVV contactpersoon voor de regionale amateurclubs.

De Miljoenenlijn
De Miljoenenlijn is nog steeds ”berijdbaar”. Dat gebeurt met veel passie en energie, zonder stroom maar met stoom. Maar het hele project is meer dan een nostalgische treinrit. Je kunt op station Simpelveld een rondleiding volgen, een tour achter de schermen doen en verpozen op het terras met uitzicht op het hele emplacement. Op een aantal dagen kun je met een trein of een treinbus (…) meereizen.

Uit het omroeparchief
De Vereniging voor Limburgse Dialect- en Naamkunde werd opgericht in 1975 met als doel zich in te zetten voor de studie van het dialectologisch en naamkundig erfgoed van de beide provincies Limburg. De vereniging houdt onder andere een jaarlijks congres, dat afwisselend in de Nederlandse of Belgische provincie plaatsvindt en gewijd is aan de dialecten en namen van de congresplaats of -streek. In november 2009 was de bijeenkomst in Mheer.

Muziek uit de regio
Limbo Project & Andy en Roy – ‘De zon in mien gedachte’

Good Veurein: Veilig Online
We maken steeds meer gebruik van de computer voor alledaagse zaken. Helaas hoor en lees je ook steeds meer dat er mensen zijn, die veel geld kwijt zijn door criminelen, die op de een of andere wijze gebruik hebben gemaakt van de goedgelovigheid of van een moment van onoplettendheid. En natuurlijk overkomt jou dat niet, omdat jij altijd goed oplet. Tot het zover is en je opeens een afboeking van je bankrekening ziet die je niet kunt verklaren.

TV Extra
Zaterdag vanaf 23.00 uur DJ Riley met de maandelijkse mix

KIJK OF LUISTER …
Op onze website www.3heuvelland.nl
Daar kunt u ook terecht voor
– het luisteren of terugluisteren van de radioprogramma’s
– het kijken of terugkijken van het televisieprogramma
Onze social media zijn YouTube, Facebook, Instagram / 3heuvelland
Luister naar radio 3Heuvelland op 105.8 (Maasdal), 107.2 (Heuvelland) of Ziggo-digitaal.